Waterpolo

In het weekend van 27 op 28 oktober 2018 vindt de 8e editie van de Wintertijd Challenge plaats. Tijdens het teruggaan van de klok van zomertijd naar wintertijd wordt er op meer dan 100 locaties in Nederland gesport om geld in te zamelen voor de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om overdag of in dit weekend een speciale kidschallenge te organiseren.  

Bekijk hieronder het overzicht voor leuke waterpolochallenges of bedenk zelf een unieke challenge.

Organiseer een challenge

 

Waterpolo marathon

Organiseer een 24-uurs marathon waarbij spelers en scheidsrechters elkaar mogen afwisselen, maar er wel 24 uur lang wordt gewaterpolood. Vind je 24 uur te lang? Kies er dan bijvoorbeeld voor om 12 uur lang te waterpoloën. Zorg voor een leuke sfeer met muziek en wat lekkers.  

 

Waterpolo toernooi

In het extra uur kan ook een toernooi georganiseerd worden. Stel de teams op, bepaal hoe lang een wedstrijd duurt, maak een poule en starten maar! Vraag de deelnemers om zich te laten sponsoren, waarbij elk doelpunt geld oplevert voor kinderen met een spierziekte.

 

Strafworp challenge

Vraag een keeper om op doel te liggen, vervolgens mag iedere deelnemer vijf keer, of meer, proberen om te scoren waarbij ieder doelpunt een bedrag oplevert. 

 

Organiseer een challenge

Downloads:

Toolkit organisatoren Tips & Tricks voor het organiseren van een succesvolle Challenge! Download