Family Sports by Night

Meer informatie

FAMILY SPORT BY NIGHT

Wij gaan er weer voor!

Om geld in te zamelen en zodoende bij te dragen aan de toekomst voor kinderen met een spierziekte en het stoppen van spierziekten bij kinderen, zal ook Family Sports dit jaar voor de tweede keer deelnemen aan de Wintertijd Challenge van Spieren Voor Spieren. In de nacht van 27 op 28 oktober wanneer de klok een uur wordt teruggezet.

Beweging is zo vanzelfsprekend voor mensen met gezonde spieren. Tijd om eens stil te staan bij diegenen waar dit niet vanzelfsprekend voor is. Laten wij onze gezonde spieren inzetten voor zieke spieren!

Doneer of doe mee aan een knallende Spinning les, een uitdagende Crossfun training of swingende Salsation workout. Je kunt ook een uur cardiotraining doen of fitnessen.

 

LET OP: voor de spinning is er nog 1 fiets beschikbaar; bij de Crossfun, Salsation en fitness zijn is er nog plaatsen beschikbaar. 

Beschikbare activiteiten:

  • Crossfit (25/25 beschikbaar)
  • Fitness (25/25 beschikbaar)
  • Salsation (25/25 beschikbaar)
  • Spinning (18/22 beschikbaar)

Nelleke van den Berg

info@familysports.nl

0626174641

  Bekijk alle
22/10/2018 | 0:00

OP DE HELFT

     Wat goed! Mede dankzij jullie inzet zijn we al over de helft van het streefbedrag van € 2.500,00. De laatste week voor de Challenge is ingegaan. Nog allemaal even de schouders eronder en proberen om ons streefbedrag binnen te halen. Tot nu toe enorm bedankt en we zien elkaar in de nacht wanneer de klok een uur wordt teruggezet bij Family Sports by Night!!

Spieren voor Spieren is én heeft een goed doel: het onmogelijke mogelijk maken voor 20.000 kinderen met een spierziekte. Dat doen we door gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren: tijdens sportieve acties, zoals de Wintertijd Challenge, met sportieve partners en met sportieve ambassadeurs. We halen geld op voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten, voor de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject en voor hulpmiddelen en het organiseren van leuke dagen.