Judo

In het weekend van 27 op 28 oktober 2018 vindt de 8e editie van de Wintertijd Challenge plaats. Tijdens het teruggaan van de klok van zomertijd naar wintertijd wordt er op meer dan 100 locaties in Nederland gesport om geld in te zamelen voor de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om overdag of in dit weekend een speciale kidschallenge te organiseren.  

Bekijk het overzicht voor leuke judochallenges of bedenk zelf een unieke challenge!

Organiseer een challenge

 

Toernooi

In het extra uur kan ook een toernooi georganiseerd worden. Stel de teams op, bepaal hoe lang een wedstrijd duurt, maak een poule en starten maar! Vraag de deelnemers om zich te laten sponsoren, waarbij elk punt geld oplevert voor kinderen met een spierziekte.

 

Marathon

Organiseer een 24-uurs marathon waarbij spelers en scheidsrechters elkaar mogen afwisselen, maar er wel 24 uur lang wordt gejudood. Vind je 24 uur te lang? Kies er dan bijvoorbeeld voor om 12 uur lang te judoën.  

 

Werpchallenge

Vraag een aantal top judoërs van de vereniging om zich te laten werpen door de deelnemers. De deelnemers laten zich sponsoren per uitgevoerde worp. Een leuke variant is om de kinderen hun ouders te laten werpen.

 

Organiseer een challenge

Downloads:

Toolkit organisatoren Tips & Tricks voor het organiseren van een succesvolle Challenge! Download