Al 10.923 opgehaald

109% opgehaald Doel € 10.000

Total Exercise Military Outdoor Fitness

  • Bootcamp (20/100 beschikbaar)
Streefbedrag behaald

Voor ons en jullie is het misschien vanzelfsprekend om een lesje te volgen bij 1 van onze programma's. Maar dat geldt helaas niet voor iedereen. Sterker nog, niet voor kinderen met een spierziekte.

Total Exercise zet zich voor deze kinderen in, door onder andere mee te doen aan de "Wintertijd Challenge". Uiteraard met een Total Exercise tintje door een militair sausje over de workout te gooien.

Deze Military Outdoor Fitness is er voor iedereen die zich in wil zetten voor Spieren voor Spieren. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van Total Exercise, want iedereen is welkom, van beginner tot gevorderd. 

Het motto luidt dan ook: "Bikkelen in de nacht voor de kids".

Na het grote succes van onze challenge in 2016 gaan we er dit jaar weer vol voor om een mooi bedrag bij elkaar te sporten. De eerste (militaire) instructeurs hebben al aangegeven weer mee te doen en we zijn heel blij dat we weer bij SnowWorld Zoetermeer te gast mogen zijn.

Door SnowWorld Healthclub wordt in ieder geval de warming-up weer verzorgd. Na de inspanning zal door Taat & De Regt een hartig warm broodje worden verzorgt voor de deelnemers, tevens zullen er ook flesjes water klaar staan, verzorgt door supermarkt PLUS Verheul uit Benthuizen ( ZH). Bij het aanmaken van deze challenge gaan we uit van een maximum van 100 deelnemers, maar dit aantal zouden we heel graag naar boven bijstellen!

Help mee om dat te bereiken.

Kortom, Beat your Excuse en doe mee!

Doe een donatie

Laatste donaties

Mary

05-11-2017 | 22:58

Trots op mijn dochter! Zij zet zich in voor een goed doel en dat is fantastisch.

Jacqueline

02-11-2017 | 14:51

Hellen

02-11-2017 | 09:54

Sandra

31-10-2017 | 09:41

Dagmar

31-10-2017 | 08:41

Danielle van den Akker

danielle@totalexercise.nl

0655565257

Wat een super nacht!

29 oktober 2017 21:24

Challenge nieuws  Dank jullie wel, deelnemers, sponsoren en natuurlijk alle donateurs! Wat hebben we een mooi bedrag opgehaald en het groeit nog steeds! Super!! Intussen staan alle foto's van afgelopen nacht, gemaakt door Peter Trimbos op de Facebookpagina van Total Exercise. Tag en deel vooral om je donateurs te bedanken! Wat was het speciaal en wat een mooi moment om onze cheque én de landelijke cheque uit te mogen reiken aan de ouders van Sylvie, aan Olav en aan Minke Booij. Trots op jullie allemaal!  Bekijke de foto's hier:  Album Wintertijd Challenge 2017

Lees meer

Workout-namen en instructeurs bekend!

24 oktober 2017 21:13

Challenge nieuws Nu bijna alle instructeurs zichzelf hebben voorgesteld in het Facebook event én jullie al bijna allemaal hebben aangegeven op welk niveau je wilt sporten, is het tijd om een tipje van de sluier op te lichten! De velden zijn verdeeld en de workouts zijn geschreven. Weet jij wat je kunt verwachten als je de workoutnamen ziet?! Patrick: Boks, Cardio/kracht | Beginner Edwin: Boks, cardio/kracht | Beginner with sambal Marco & Emile: Military Experience 1 | Intermediate Michel: Military Experience 2 | Intermediate with Jalapenos Koen: Circuit bootcamp | Advanced Kelvin: Beasting "Get well through hell” 1 Martijn: Breaking Point | Intermediate with Jalapenos Joost: "Get well through hell" 2 Omdat er nog steeds inschrijvingen bij komen (super tof!!) krijgt iedereen vrijdagavond een mail met daarin veldnummer en de naam van je instructeur. Spannend!! NB. Als je je na vrijdag jl. hebt ingeschreven krijg je morgenavond de informatiemail!

Lees meer