Deze challenge is gesloten

Al 1.425 opgehaald

95% opgehaald Doel € 1.500

Spetteren en sporten in De Waterkanten

  • Aquabootcamp (24/30 beschikbaar)
  • Float Fit (18/20 beschikbaar)
  • Zwemmen (17/30 beschikbaar)

Voor het 4e jaar op rij organiseert Sportcentrum De Waterkanten een Wintertijd Challenge met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte! Op zaterdagavond 27 oktober wordt deze Wintertijd Challenge georganiseerd

De Wintertijd Challenge is een jaarlijks fondsenwervend sportevenement van Stichting Spieren voor Spieren. Op veel plaatsen in Nederland wordt, tijdens het ingaan van de wintertijd één uur gesport om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. In Lisse is er echter gekozen voor een andere opzet.

Op 27 oktober wordt er van 20.30 tot 23.30 uur een gevarieerd (sport)programma georganiseerd voor alle leeftijden. Deelnemers kunnen zich van tevoren inschrijven, maar het is uiteraard ook mogelijk om op de avond zelf langs te komen. Het programma ziet er als volgt uit:

Diepe bad

Tijd

Activiteit

20.30-22.00 uur

floatfit® challenge (voor teams, maar individueel opgeven ook mogelijk)

22.30-23.30 uur

Banen zwemmen

Ondiepe bad 

Tijd

Activiteit

22.30-23.30 uur

Aqua WorkOut

floatfit® challenge

Geld inzamelen en zelf een uitdagende training volgen? Dit kan met onze floatfit® challenge. Wil jij meedoen met deze supergave activiteit waarbij een beroep gedaan wordt op je spierkracht, je balans en doorzettingsvermogen?

Bij floatfit® voer je oefeningen uit op een drijvende mat, de aquabase®, terwijl je continue bezig bent je balans te bewaren op de bewegende mat. De bewegingen van de mat op het water zorgen voor de extra intensiteit en een training die niet te vergelijken is met welke andere training dan ook ! De training wordt gegeven door onze instructeurs Robin en Barry.

Dus durf jij deze uitdaging aan te gaan ! Meld je dan snel aan. Dit kan alleen of samen met collega’s of vrienden. Via de website kun je een plaats reserveren en deze unieke training meemaken. De tijd waarop je de training wil volgen, is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Ook voor bedrijven en organisaties is het mogelijk om met een team mee te doen aan deze FLOATFIT®! Challenge.

Tussen 20.30 – 22.00 uur worden er floatfit® trainingen gegeven van 45 minuten. Iedere ronde zijn er tien plaatsen beschikbaar. Voor het bedrag van € 150,- kunnen deze plekken gereserveerd worden voor het team van uw organisatie. Dit bedrag komt in zijn geheel ten goede aan het goede doel en hier zit het volgende bij inbegrepen:

  • HIIT training floatfit®
  • Tussen 20.30 t/m 22.30 uur hebben deelnemers ook de gelegenheid om vrij te zwemmen
  • 1e rondje + bittergarnituur van het huis

Kortom, een gezellige, uitdagende avond voor medewerkers van uw organisatie, die ook nog eens bijdraagt aan de teamspirit en bovendien geld oplevert voor het goede doel.

Voor de bedrijven challenge kunt u contact opnemen met Bas Staats via b.staats@sportfondsen.nl of bel met 0252-414488.

Aqua WorkOut

Houd jij van aanpakken en wil je tot het uiterste gaan? Doe dan mee met een aquatraining van een uur waarbij je je grenzen verlegt. Diverse aquasporten zullen in dit uur de revue passeren. Het zal een combinatie zijn van aquabootcamp- en fitness en ook de nieuwste trends op het gebied van aquasport komen aan bod. Deze pittige activiteit wordt gegeven in ondiep water met heerlijk opzwepende muziek. Dit alles onder begeleiding van de internationale aqua instructrice Marlies Schellen-de Jong en onze eigen topper Barry van Dijk. Dus laat je verrassen en doe mee!

Banen zwemmen

Lekker op je eigen tempo banen zwemmen voor het goede doel. Zwem gedurende één uur zoveel mogelijk banen. Dit mag natuurlijk ook met een team, zodat je af kunt wisselen gedurende het uur.

Deelnemen?

Meedoen aan dit spetterende evenement? Het startbedrag is € 15,- en natuurlijk is het nog veel leuker wanneer je je laat sponsoren. Zoveel mogelijk geld inzamelen kan door vrienden, bekenden en familie te benaderen en jezelf te promoten via de verschillende kanalen zoals social media, mail of app.

Inschrijven kan op deze pagina. Deelnemers kunnen hier een eigen pagina aanmaken die gedeeld kan worden, waardoor sponsoren hier eenvoudig online een donatie kunnen doen.

Het is tevens mogelijk om in te schrijven via de receptie van het Sportcentrum De Waterkanten (Sportlaan 21, Lisse). Bij inschrijving dient direct het startbedrag te worden voldaan. Donaties die de deelnemers eventueel nog extra ophalen, kunnen op de avond zelf worden “afgedragen”.

Laatste donaties

John

29-10-2018 | 08:26

Voor het goede doel en voor Rikki zijn chest!

Yvette

28-10-2018 | 21:14

Mooie actie, was leuk om mee te doen!

Richard

28-10-2018 | 10:16

Bea

28-10-2018 | 10:15

Rob en Myrna

27-10-2018 | 22:48

Bas Staats

b.staats@sportfondsen.nl

0252414488