Het idee is ontstaan....

11 oktober 2018 00:00

In het weekend van 27 op 28 oktober krijgen we allemaal een uurtje ‘extra’ vanwege het teruggaan van de klok van zomer- naar wintertijd. Op meer dan 100 locaties in Nederland wordt in dit uur gesport om op deze manier een steentje bij te dragen om alle kinderen met een spierziekte in beweging te brengen. 

In dit weekend wordt er op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland 1 uur en 1 seconde gesport om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. Vele ouders van kinderen met een spierziekte komen 365 dagen per jaar ‘s nachts hun bed uit om hun kind te draaien of te helpen bij het hoesten, omdat het kind dat zelf niet kan. 

Simeon en Patty zetten zich graag met de leden van LivingWell Boskoop tijdens de Wintertijd Challenge in voor kinderen met een spierziekte! Vanaf donderdag 11 oktober is de inschrijflijst geopend. Schrijf je snel in, want er is plek voor maar 30 deelnemers! We gaan bootcampen van 2.00 tot 2.00 uur, het kost je dus geen tijd ;-)

De inschrijfkosten bedragen minimaal 7,50 euro per persoon. Al het geld gaat naar Spieren Voor Spieren. We hopen in totaal 250,00 euro in te zamelen, dus we rekenen op jullie inzet!

Groetjes, Simeon & Patty