Al 60 opgehaald

2% opgehaald Doel € 2.500

'oude 'Spieren voor 'jonge' Spieren, Dansen terug in de tijd!

  • Dansen
Normal 584c1781b1cdec21ab2f6bf2e3f12ea6c3d3531f

Zoveel kinderen met een spierziekte, Te Veel!

Het beperkt deze kinderen in hun beweging, om 'gewoon' te spelen, rennen, fietsen of dansen.                              

Daar kunnen/moeten we met elkaar wat aan doen door een 'steentje bij te dragen' voor onderzoeken, zorg en voor kwaliteit van leven voor de kinderen.                                                                                                                        Kinderen houden van nature ook van muziek en willen/gaan daarop bewegen en dansen.                                        

Wij, Volksdansgroep " de Schaop'ndanser", willen ons daar voor inzetten om ons 'beste beentje voor te zetten' en de Wintertijd Challenge aan te gaan om in de nacht van 28/29 okt.'17 om 03.00- 02.00 terug in de tijd te dansen!   Dansen is onze hobby/passie, wij gebruiken al onze spieren, benen om te dansen, handen/armen om elkaar vast te houden, onze lachspieren door het plezier wat dansen geeft, onze longen... en hart!                                                     

Onze motivatie is:

Wij Dansen voor Roy!!

Roy is het kleinzoontje van onze dansleidster                                                                                                                   

2 jaar geleden werd onze dansleidster geconfronteerd met een Spierziekte van haar kleinzoontje Roy,ze kregen de mededeling dat Roy de ziekte van Duchenne heeft.

De inpact van die mededeling die zij toen kregen was al met  'met geen pen te beschrijven' laat staan het leven met een spierziekte voor een kind als Roy en de naaste familie leden.

Wij willen en gaan voor Roy en ALLE andere Kinderen met een Spierziekte

onze 'oude' Spieren inzetten voor 'jonge'Spieren!

In 2017 is het de 7e editie dat de Wintetijdchallenge gehouden wordt, 7 is een geluksgetal, we hopen dat we met elkaar een groot 'Geluksgetal' met de challenge mogen bereiken!!

  

Doe een donatie

Laatste donaties

Catrien

01-08-2017 | 17:44

Als jonge spieren dit overkomt dan ben je blij dat oude spieren nog altijd goed functioneren. Dan is het mogelijk om met deze actie jonge spieren te helpen om te kunnen blijven functioneren. Dus laat iedereen een steentje bijdragen.

Sjoert

18-07-2017 | 20:59

Iedereen verdient het ten volle te kunnen genieten van het leven

Familie

18-07-2017 | 12:45

Opdat iedereen weer gezondere spieren krijgt en een dansje kan wagen! 😊

Willy

15-07-2017 | 18:21

Ik doneer omdat ik vind dat kinderen met een beperking, welke dan ook, hulp en ondersteuning verdienen. En als dan ook nog sponsoracties worden opgezet door vrijwilligers of door mensen vanuit hun hobby: tja dan kan ik niet anders dan zo'n actie ondersteunen. Niet met veel geld(want dat heb ik niet) maar wel van harte! Heel veel succes met de actie en een goed resultaat toegewenst.

Pauline

14-07-2017 | 13:17

Onze dansleidster, van Volksdansgroep de Schaop'ndansers,werd geconfronteerd met de ziekte van Duchenne bij haar kleinzoon, Roy. Voor Roy en alle andere kinderen die een spierziekte hebben doe ik deze donatie!

Pauline van Apeldoorn

pauline-klaas@live.nl

0610854464